Pça. del Nord, 7-10 08024 Barcelona tel. 93 218 33 72 coral.lafuga@gmail.com

dijous, 7 de juliol del 2011

Proposta Nou Repertori Baixos 1: Hinbarra

Anem a animar el cotarro.
Cada cantaire fa la seva proposta particular de cançó. I de forma democràtica, cada corda tria la que més s'estimi de totes les que els seus cantàires hagin propossat. Una peça per corda, quatre noves cançons per incloure al repertori. Cal que cadascú trobi la partitura de la cançó que proposi: facilitem la feina entre tots!

Ep, sempre i quan la Laia cregui convenient d'incloure-la al repertori de La Fuga, clar està!

Baixos,
què us sembla aquesta cançó irlandesa...? Necessitem baixos a dojo...., per lluir-nos i gaudir-la. Sempre es pot adaptar. Escolteu, opineu i proposeu. La partitura la tenim.





Salut!

Àlex,
baix.

.

divendres, 1 de juliol del 2011

Simplement cantar, celebrar un aniversi i acomiadar-nos fins el proper curs

Ostres, what surprise!

Pastís en clau de Sol. Boníssim!

El futur de La Fuga.

Míriam, quin pastís més afinat. Gràcies!

Estem contents i ens agrada que ens facin fotos.

Una taula llaaaaarga.

Una directora i un tenor.



Una sala d'assaig i uns fugats.

African Sanctus 2007






Fragment de l'African Sanctus que va cantar La Fuga anb altres cors el 10 de juny del 2007, a l'Auditori de Barcelona i al d'Andorra.

.

Requiem de Mozart participat per La Fuga

En Pau Baya, tenor del nostre cor, va participar ahir nit al concert del solemne Requiem de W.A. Mozart, interpretat a l'Auditori de Barcelona. Felicitats, ho vas fer molt bé!




L' OCB, el Cor de Cambra del Palau, les quatre veus solistes (entre les quals el baríton Joan Martín-Royo va estar formidable -vaig seure a primera fila i el tenia a 5 metres-) i 500 cantaires no professionals, tots dirigits per Matthias Bamert. Ens van deixar impresionats a tots els assitents amb una magnífica i potent interpretació del nostre estimat RqM.


Vista de l'escenari des del 2on anfiteatre. Just a les localitats dels laterals de l'escenari estaven el gruix dels participatius..., des de les localitats, zona esquerra: tenors i sopranos, zona dreta: contralts i baixos. Just al darrera de l'OCB estaba el Cor de Cambra del Palau, i darrera de tot, una representació dels participatius. En Pau tenor, lateral esquerra.
Vista de l'escenari.