Pça. del Nord, 7-10 08024 Barcelona tel. 93 218 33 72 coral.lafuga@gmail.com

dimecres, 29 de juny del 2011

La cançó del juliol

La cançó de l'estiu: Jenifer, interpretada pel grup Els Catarres.
Canteu-la molt (amb bona tècnica) i gaudiu de les vacances (quan les feu).



 
Gràcies per la proposta musical, Sara!

.

Serenata d'Estiu, amb la Coral Cantiga

La Coral Cantiga, en el seu interès per adaptar la seves ofertes musicals a les necessitats concretes, us proposa un concert ben refrescant de música anglesa.

Efectivament, començant pels grans clàssics i acabant amb cançons de caràcter lleuger i estiuenc, proposa un concert en tres blocs, a l'aixopluc de la traidició anglosaxona: per començar tres compositors contemporanis (Parry, Stanford i Rathbone) amb obres basades en la tradició britànica més pura; tot seguit un bloc central d' obres populars (Anglaterra, Irlanda, EE.UU.) i algun negro-spiritual i, per acabar, cançons al més pur estil de la música lleugera (pop, ballables, populars...).




Una gran part d'aquest repertori està arranjat per a cor mixte pel músic britànic Jonathan Rathbone, un dels compositors i directors de cor més popular al seu païs. Rathbone ha estat molts anys director i arranjador del popular grup The Swingle Singers (molt coneguts per les seves versions vocals dels grans clàssics -Bach, Mozart- i de peces 'light' ) i, en conseqüència, té una gran experiència en aquest tipus de propostes. Ell mateix serà el director convidat d'aquest concert.

D'aquí que estem segurs que aquesta proposta és molt adequada pels festivals d'estiu catalans, perquè és un tipus de concert molt 'refrescant', adient  per concerts a l'aire lliure i en una atmosfera distesa. Al mateix temps, es tracta d'arranjaments d'una qualitat tècnica molt exigent i un contingut musical espectacular, raó per la qual estem segurs que tindrà una gran rebuda en els nostres festivals estiuencs.

Més informació:


.

dilluns, 20 de juny del 2011

Xiu, xiu!!... Concert de Sant Lluís 2011

Diumenge 19 de juny es va oferir el tradicional concert de Sant Lluís, on totes les corals de Lluïsos van aportar el seu granet de sorra musical per la celebració, primer per separat, i després de forma conjunta. La interpretació comuna d'enguany va ser La cançó del Carrilet. Boníssima!


Lo carrilet de La Cava
fa uns quants anys que va plegar
per que els autos i les motos
no el deixaven guanyar el pa
....

Unes quantes fotos de l'esdeveniment:







....

dijous, 16 de juny del 2011

Concert de Sant Lluís 2011

FESTES DE SANT LLUÍS: Concert de Sant Lluís, a la Salle de Gràcia
Diumenge 19 de juny, a les 12 h

http://www.lluisosdegracia.cat/agenda/agenda_detall.php?apartat=1003&mess=5&anio=2010&id=1313
El tradicional concert de Sant Lluís, amb totes les corals dels Lluïsos de Gràcia.
El Virolet, Sinera, La Fuga, Cantiga, Vent del Nord




.

La Fuga fa Concert de Final de Curs 2010-2011

Un magnífic concert ens espera per a acabar el curs 2010-2011. Renaixement, popular catalana, nocturns, ètnica,..., una mica de tot, ben barrejat i amb gràcia.



A gaudir-ho!

.

dimecres, 8 de juny del 2011

El quartet d'en Vallespí, The Black Birds, fa un concert

Aquest divendres 10 de juny, en Jordi Vallespí (va venir a fer-nos l'assaig quan la dire estava malalta) fa un concert amb el quartet d'espirituals negres a Barcelona, al carrer Urgell 176, a les 20.30h.




El quartet The BlackBirds és una formació vocal que neix l'any 1994 a Barcelona i que està integrada per Francesc Pagés, Jordi Boltes, Jordi Vallespí i Francisco Villas. Ells ens portaran un concert que està pensat com una forma de donar a conèixer els negro-spirituals i poder transmetre la càrrega emotiva que fa que aquesta música tingui una força realment especial.

Ja sabeu què fer si no teniu plan!

.

dijous, 2 de juny del 2011

La cançó del juny

Fast food or voice good.
The two things?





La proposta musical de l'Elena Farré

.