Pça. del Nord, 7-10 08024 Barcelona tel. 93 218 33 72 coral.lafuga@gmail.com

dimarts, 15 de novembre del 2011

BACH ZUM MITSINGEN, 3a edició


Aquest passat cap de setmana (12 i 13 de Novembre), dos cantaires components de La Fuga, en Pere Artís i la Maria Planas, varen participar en la 3a edició del projecte Bach Zum Mitsingen.

Aquest projecte, pels qui no n'hagueu sentit a parlar, és una adaptació d'una tradició alemanya que consisteix en assajar i interpretar, en un mateix cap de setmana, cantates de Johann Sebastian Bach, treballant la música d'una manera intensiva.


En aquesta ocasió es va treballar la cantata BWV 38 (Aus tiefer Not schrei ich zu Dir) i es va interpretar en format audició dissabte a la tarda i en format litúrgic diumenge al matí a la basílica de Santa Maria del Mar.


El projecte ha tingut tant bona rebuda per part dels cantaires que han participat en les 3 edicions, que molt possiblement esdevindran noves edicions de cara el 2012.

Si es repeteix l'ocasió us recomano plenament l'experiència. No té pèrdua muntar una magnifica cantata de Bach en dos dies, a part que coneixes gent molt diversa i interessant del món coral de la ciutat.


Per més informació:
http://www.facebook.com/pages/BACH-ZUM-MITSINGEN/188832351160630?sk=wall


Maria Planas

.

1 comentari:

Pere ha dit...

Ei! Va ser molt xulu, és veritat. I cantar a Santa Maria del Mar amb tot aquell entorn doncs la veritat és que fa il·lusió.
Apa, l'any que ve hi tornem!